Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ

ΚΑΛΕΣΜΑ
ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ – ΚΑΡΟΛΟΥ
 ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ  ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αθήνα 07.01.2011
Συναδέλφισσες –συνάδελφοι,                                               
Στο πλαίσιο των ξεκάθαρων στόχων της πάλης μας για την ανατροπή του αντεργατικού αντισιδηροδρομικού νόμου 3891/2010, αλλά και της σκληρότερης στη σύγχρονη εποχή αντιλαϊκής πολιτικής καλούμε τους σιδηροδρομικούς της Αττικής σε συνέλευση την Τέταρτη 12.01.2011 στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ Καρόλου 1-3 στην   αίθουσα του 9ου ορόφου, ώρα 18: 00.
Οι αγώνες μας για την ανατροπή στην πράξη της βάρβαρης αντεργατικής - αντιλαϊκής πολιτικής  και της υπεράσπισης των εργατικών μας κατακτήσεων πρέπει τώρα να οργανωθούν συλλογικά μέσα από ανοιχτές διαδικασίες γενικών συνελεύσεων ανά εργασιακό χώρο και ανά νομό και να πάρουν διαστάσεις μαζικού χαρακτήρα με συγκεκριμένο περιεχόμενο.
Απέναντι στην ολοκληρωτική αντεργατική καταιγίδα που ανατρέπει το σύνολο των στοιχειωδών κοινωνικών όρων της ζωής δεν έχουν θέση, ούτε η συναινετική συνδικαλιστική γραμμή της ηγεσίας του «επίσημου» Σ.Κ που εξαντλεί τη δράση της στο «διάλογο» παζαρεύοντας τους ρυθμούς χειροτέρευσης των συνθηκών της διαβίωσής μας, ούτε το εκβιαστικό δίλημμα «χρεοκοπία ή λιτότητα» με το οποίο μας τρομοκρατούν από το περασμένο Μάρτη η κυβέρνηση, η τρόικα και το κεφάλαιο.      
Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τώρα που οι αντίπαλοί μας (κυβέρνηση Τρόικα κεφάλαιο) πιστεύουν ότι έχουν πετύχει συντριπτική νίκη σε βάρος μας πρέπει να ξεσηκωθούμε  αντιτάσσοντας το σύνολο των δυνάμεών μας.
Μπορούμε όλοι μαζί μέσω των αποφασισμένων από συλλογικές διαδικασίες σχεδίων δράσης και με την αναβαθμισμένη ενότητά μας στο πεδίο της μάχης να πετύχουμε τις πρώτες μας σημαντικές νίκες.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3891/2010 ΚΑΙ ΤΗΣ  ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
     ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
1.  Συντονιστική Επιτροπή Σιδηροδρομικών – Καρόλου /Ενάντια στο ν. 3891/10
2.  Αμπελουργός Γιάννης ΚΕΠ    
3.  Βαρσαμάς Αντώνης Οινόη
4.  Ηλιόπουλος Γιώργος Α.Ι. Ρέντης
5.  Θεοφίλης Αγησίλαος ΤΗΕ Αθηνών
6.  Κασιωτάκης Γιάννης Α΄ Τμήμα Γραμμής Αθηνών
7.  Κουτρίδης Νίκος Αγ. Θεόδωροι
8.  Λυμπερόπουλος Θεοφάνης Τ.Μ.Κ
9.  Μανωλίτσης Σπύρος Αμ/σιο Αγ.Αν/ρων
10. Λαμπρόπουλος Γιώργος ΚΕΠ
11. Μωραΐτης  Πέτρος Μ.Α.Ι
12. Παπαγεωργίου Κώστας Α΄ Τμήμα Γραμμής ΠΕΛ΄ΣΟΥ 
13. Παπανικολάου Σωτήρης Α.Ι. Ρέντης
14. Πουλέας Γιώργος Μ.Α.Ι
15. Ρεμούνδος Aλέκος  Μ.Α.Ι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου