Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2010

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ... ΨΕΥΤΕΣ

Απάντηση εμμέσως, έδωσε το Υπουργείο Υποδομών στην ανακοίνωση μας με τίτλο: ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ... ΕΠΕΝΔΥΤΗ;;;;
Για να μη μας "δώσει αξία" επικοινωνώντας με το δικό μας blog, (aristerastonose.blogspot.com) έστειλαν την απάντηση στο blog sidirodromikanea.blogspot.com του συναδέλφου Γιαννακίδη. Ολόκληρη η απάντηση έχει ως εξής:


Αγαπητά σιδηροδρομικά νέα,
Σχετικά με χθεσινή ανάρτησή σας, με τίτλο «ΟΣΕ: Αντί στη Βουλή, στον ..« Επενδυτή», θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε:
Είναι γνωστό σε όλους τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ότι ο Υπουργός Δημήτρης Ρέππας δεν προβαίνει ποτέ σε επιλεκτικές διαρροές και πολύ περισσότερο για σοβαρότατα θέματα, όπως είναι ένα νομοσχέδιο για τον ΟΣΕ. Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο κόσμος του Επενδυτή», δεν βασίζεται σε κείμενα από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Μια πρώτη έρευνα φανερώνει ότι δεν πρόκειται για τις τελικές επεξεργασίες του Υπουργείου μας. Το σίγουρο είναι ότι, ο Υπουργός Δημήτρης Ρέππας, θα αναπτύξει το νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση του ΟΣΕ σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, αμέσως μετά θα το δώσει στη δημοσιότητα μέσω Συνέντευξης Τύπου και θα ακολουθήσει η ανάρτησή του στο διαδίκτυο για διαβούλευση με όλους τους ενδιαφερόμενους. Μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης, θα κατατεθεί στη Βουλή το τελικό σχέδιο νόμου.

Ποιά είναι τώρα η αλήθεια; Ο κύριος Ρέππας από την θητεία του ως κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης των Μαντέληδων και των Τσουκάτων, γνωρίζει να "χειρίζεται" πολύ καλά τα θέματα επικοινωνίας και τα ΜΜΕ. Ακολουθώντας την προσφιλή και δοκιμασμένη (τρομάρα τους!!!) τακτική των "διαρροών δια του τύπου", διέρρευσε το σχέδιο νόμου ώστε να μετρήσει τις αντιδράσεις τόσο των σιδηροδρομικών όσο και των άλλων εργαζομένων των ΔΕΚΟ, αφού είναι βέβαιο ότι μετά τον ΟΣΕ θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες της Κοινής Ωφέλειας.

Ατύχησε ο κ. Ρέππας γιατί τώρα πλέον ... δεν τον πιστεύει κανείς. Ξέρουμε ότι δεν πρόκειται για τις τελικές επεξεργασίες όπως αναφέρουν στην απάντηση. Ξέρουμε ότι μετά από αυτό επεξεργάζονται και δεύτερο σχέδιο.

Οι σιδηροδρομικοί θα τους αναγκάσουν να φτιάξουν πολλά σχέδια ακόμη. Να ξέρουν όμως ότι, για να περάσουν τα σχέδια ξεπουλήματος του ΟΣΕ και φυσικής εξόντωσης των σιδηροδρομικών, θα πρέπει να κατεβάσουν τα ... τανκς!!!

Τους περιμένουμε.

ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Μέλος της Διοίκησης της ΠΟΣ
Επικεφαλής της ΣΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου