Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣ: ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ
Καταγγελτικά και με διαπιστώσεις είναι εύκολο να ξεκινήσουμε και να αναλωθούμε σε ευχολόγια και ευθύνες, χωρίς κανένα όφελος αλήθεια είναι ότι τρέχουμε πίσω από τα γεγονότα. Επιδοκιμάζουμε κάθε προσπάθεια για νέα σύμβαση ποια σύμβαση όμως όταν:1. δεν υπάρχει πετρέλαιο και το τραίνο θα σταματήσει

2. θα πέσει το τούνελ του αγ. Στεφάνου και το τραίνο και πάλι το τραίνο θα σταματήσει.

3. σοβαρό πρόβλημα γραμμής στον ορεινό όγκο λόγω μη συντήρησης και επίσης το τραίνο θα σταματήσει

4. χωρίς ανταλλακτικά θα χαλάσουν όλα τα τραίνα και ομοίως το τραίνο θα σταματήσει.

5. στέλνοντας 1 κινητήρια με 7 βαγόνια θέμα χρόνου να χαλάσουν όλα και πάλι θα συμβεί το ίδιο.Άρα αν κάποια από τις παραπάνω προϋποθέσεις γίνει πραγματικότητα και φυσικά χωρίς το τραίνο να κυλίει στις ράγες για ποια σύμβαση μιλάμε και ποιο λογο θα υπάρχει να μας πληρώνουν αν δεν εργαζόμαστε .

Σκοπός μας λοιπόν είναι να αποτρέψουμε τα παραπάνω όχι μόνο καταγγέλλοντας αλλά και πιέζοντας και απαιτώντας προς όλες τις κατευθύνσεις με απώτερο σκοπό το αυτονόητο δηλαδή το τραίνο να λειτουργεί κανονικά και μείς να έχουμε δικαίωμα στην εργασία.

Πρέπει ν αλλάξουμε ρότα όσο είναι καιρός και επειδή η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση πρέπει να δώσουμε προοπτική και συνέχεια σε αυτό που αγαπάμε και πάμε ψωμί στο σπίτι μας.

Δεν είναι δυνατόν να πιέζουν και να απαιτούν φορείς και τοπικοί παράγοντες για να ξαναλειτουργήσει το τραίνο στην περιοχή τους και μείς να κάνουμε τους τουρίστες

Δεν είναι δυνατόν να έχουν βαλτώσει όλα τα έργα επειδή έχουν φαγωθεί τουλάχιστον δυο φορές οι προϋπολογισμοί να είναι ημιτελή με ευθύνες εσω και έξω και μείς να φυράμε αδιάφορα.

Δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε παράβαση των κανονισμών, το διάσημο τραινοσκι-Ηλεκτροσόκ κλοπές καλωδίων km με συνέπεια αργοπορείς και εκπτώσεις στην ασφάλεια της κυκλοφορίας επίσης αφόρητη υπερεργασία στα όρια της δουλειάς και μείς περί άλλων να τυρβάζουμε

.Δεν είναι τέλος δυνατόν συνάδελφοι μου να αποδεχόμαστε τα παραπάνω εφόσον δεν τα καταδικάζουμε και δεν τα αναδεικνύουμε και να έχουμε απαίτηση να μην μας χαρακτηρίζουν συμμέτοχους στο εγκλήματα αξιοποιήσουν “δημεύσουν “την περιουσία του ΟΣΕ για να την δώσουν στις ΚΟ των κολλητών να γυρνοβολάνε με τις πορσε ενώ από πέρσι με τις περικοπές περίπου 50% μας έχουν ήδη δημεύσει την αξιοπρέπεια μας και όχι μόνον εμάς.

Άρα εάν θέλουμε να βάλουμε τέλος σε αυτήν την πολιτική κατρακύλα χωρίς όρια θα πρέπει να δώσουμε τέλος στα αδιέξοδα τους.

Να τους στείλουμε από κει που ήρθαν και τις πολιτικές αυτές και τους εκφραστές τους όπως και αν λέγονται.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ

ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου