Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ – ΑΤΤΙΚΗΣΟ υπουργός υγείας πρόσφατα δήλωσε ότι οι υπάλληλοι που πρόκειται να μεταταχθούν από τον όμιλο ΟΣΕ σε νοσοκομεία, δεν έχουν τις ειδικότητες και τα προσόντα που είχε ζητήσει. Λίγες μέρες πριν, τα κανάλια ανακοίνωναν τις οδηγίες της κυβέρνησης προς δήμους και περιφέρειες, για αυστηρό έλεγχο των οικονομικών τους και την εξασφάλιση πόρων προτού προβούν σε προσλήψεις ή μετατάξεις.

Οι δηλώσεις αυτές δυστυχώς επιβεβαιώνουν τις, εδώ και μήνες, εκτιμήσεις μας περί ανύπαρκτων μετατάξεων, που θα οδηγήσουν τους σιδηροδρομικούς στην ανεργία, είτε μέσω μίας προσωρινής απόθεσης σε φορέα υπό κατάργηση/συγχώνευση/ιδιωτικοποίηση είτε μέσω ΟΑΕΔ.

Για την αντιμετώπιση των τελευταίων αυτών εξελίξεων, που δημιουργούν έναν ασφυκτικό κλοιό προς τους μετατασσόμενους σιδηροδρομικούς, αλλά και του συνόλου των ζητημάτων που προκύπτουν από την εφαρμογή του Ν.3891/2010, σας καλούμε σε συνέλευση την Τρίτη 15/3/2011 στις 12:00 στον 9ο όροφο της Καρόλου για να αποφασίσουμε το σχεδιασμό των επόμενων συλλογικών δράσεων.

Στη διαδικασία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν και συνάδελφοι από τα άλλα μέσα μεταφοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου